Close

Tabara in Apuseni 12-19iulie 2010

Ne-am adunat in Gara de Nord  si am plecat cu entuziasm spre Cetatile Ponorului, muntii Apuseni. Pe tren, bucurie mare, abia abia am reusit sa-i culcam pe copii. Stiam bine ca drumul este lung si ne asteapta o zi plina asa ca am insistat asupra culcatului cat mai devreme, fara prea mare success insa. Am ajuns in Oradea cu o ora intarziere, adica la ora 8:00, apoi ne-am incarcat in microbuze si am plecat spre Cetati. Dupa cazare si masa de pranz de la cabana, am stabilit grupele pentru expeditiile din zilele viitoare, am avut cateva probe de rezistenta si indemanare  si am facut un traseu de recunoastere a zonei pana in Poiana Glavoi.

Toata lumea era foarte foarte obosita, asa ca dupa un dus de seara, ne-am bagat la culcare.Asteptam ziua de maine cu ceva emotii pentru vreme. Astazi a plouat cam 1 ora, dar cu o geaca de ploaie la noi nu am intampinat dificultati.

Semnalul pentru Vodafone este destul de slab, pentru Orange sau Cosmote apoape de negasit. Locul de unde se poate vorbi la telefonul mobil este in fata cabanei, de unde trimit si eu acest mail. Este foarte posibil ca multi din copii sa nu aiba semnal in camere si pe traseu, asa ca daca nu dati de ei nu va speriati. Puteti suna pe numarul meu (0722474317 – Luciana) sau ei pot suna oricand doresc si imi cer ei de pe numarul meu.. Daca va exista orice problema va vom contacta fara indoiala , stati linistiti 🙂 O sa incerc sa va tin la curent cu cele petrecute, sper sa mai pot prinde acest semnal bun, asa cum se intampla in aceasta seara.

POZE puteti gasi AICI

REvenim cu detalii  🙂

1 thought on “Tabara in Apuseni 12-19iulie 2010

  1. Multumesc pentru ideea minunata de a ne trimite vesti! 🙂
    Doar ca uite, nu pot sa-l sun pe Matei nici macar pe nr. tau ca nici tu nu ai semnal 🙁

    Poate exista un numar de fix la cabana? As vrea macar seara sa-i aud vocea.

    Merci mult.

    Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *