Close

Tabere de schi & snowboard 2014-2015, 12-11-2014 at 6:49 pm

In 2002 am inceput sa organizam prima tabara de schi ce urma sa se numeasca Sun Adventure, promovand un alt concept de tabara outdoor pentru copii. Atunci aveam 24 de ani si multe idei ce abia asteptam sa le realizez.  Mi-am dat seama ca aceste ideei nu se puteau implini de pe scaunul unui birou asa ca am ales acest mod de viata in jurul copiilor si a naturii.  An de an am venit cu idei si locuri noi, ce ce s-au materializat in sute de tabere de iarna sau vara pentru voi.  Sunt locurile acelea magice (Retezat, Apuseni, Bucegi, Bled, Bohinj, Krk, Sithonia, Thasos, Piatra Craiului, Calimani, Solden, Flachau, Nassfeld, etc)  ce ne-au deschis orizontul si ne-au ajutat sa vedem mai departe.  Am avut  o evolutie impreuna. Voi ne-ati ajutat sa devenim mai buni.

Noi stim ca: increderea, omenia, capacitatea noastra de a preda schi si alte activitati outdoor nu pot fi oferite la promotie.

De aceea, cu mare drag ma uit in lista de inscrieri din acest sezon de iarna(2014_2015)  si vad copiii ce au fost martorii evolutiei noastre.  Sunt copiii cu care ne-am petrecut anii acestia minunati,  sunt copiii enumerati in povestirile noastre de tabara, sunt prietenii nostri si multumirea noastra.  Sunt motivatia mea de a continua.

Stim ca lucrurile bune trebuiesc pastrate si reimprospatate cu lucruri noi.  De aceea  alaturi de instructorii vechi ( Ion, Ionut, Andreea, Sebi )pe care ii stiti am adus si instructori din randul copiilor talentati ce au crescut alaturi de noi (Toma,Mircea, Cristi, Anca). Ei au invatat ce inseamna responsabilitatea, ce inseamna sa fi om…., ce inseamna sa te implici in evolutia unui copil si ce inseamna sa fii un bun atlet astfel incat sa poti  exemplifica cea ce spui. Acum un an cand au inceput sa depaseasca performantele cerute pentru a fi instructor  i-am chemat sa isi aduca contributia lor proprie la ce inseamna Sun Adventure.

Pentru sezonul de iarna 2014-2015

Avem trei tabere in Austria, alese cu motive intemeiate ce vin din experienta noastra:

Serfaus – Fiss – Ladis = Locul cu cea mai buna infrastructura de schi pentru copii din Austria, avem partii cu altitudinea cuprinsa  intre 1400m-2820m, astfel incat  vom schia in conditii bune in perioada 13-20 decembrie. Este propunerea noua din acest sezon de iarna!

Flachau_Wagrain: La inceputul lunii februarie nu mergem in zone foarte inalte, evitam astfel frigul si vremea capricioasa iar zona propusa ne ofera partii cu peste 300 de kilometri astfel incat sa putem schia in cele mai bune conditii. Am fost acolo anul trecut si stim ca merita sa revenim.

Solden:  In aceasta perioada ofera cele mai bune conditii de schi din Austria.  Am fost si in alte zone in aprilie dar ne-am dat seama ca nu il putem inlocui. Acum doi ani am fost in Stubai si de sus de pe munte se vedeau instalatiile de la Solden. Copii  mi-au spus ca vor sa ne reintoarcem in locul nostru preferat de schi. “Vrem la Solden ! ”

Pentru taberele de schi si snowboard  din Romania locul ales de noi este Azuga si pe sfarsit de sezon Sinaia.  In primul rand avem conditii foarte bune de schi la Azuga, intr-o zona aproape de Bucuresti, mai putin aglomerata si cu potential mare pentru  a tine cursuri grupurilor de copii. In al doilea rand conditiile de cazare si masa oferite de pensiunea Pasul Schiorilor, ne fac sa revenim cu incredere si multumire. Tabara de ski  din Sinaia este in vizorul nostru in vacanta din apriliei in Romania.

Detalii puteti gasi si pe site:www.sunadventure.ro

Va multumesc si va asteptam  sa ne petrecem vacanta impreuna,

Ovidiu si echipa SA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *