Close

Programul de vara Sun Adventure

Șase destinații noi, la vară

Firește, am păstrat toate locurile grozave de anul trecut

Vara aceasta, Sun Adventure vă duce in Bucovina si Muntii Rodnei, la Borsec si Bilbor, la bisericile fortificate din Transilvania, la lacul Sfanta Ana, in statiunea 2 Mai (litoral), in Slovenia si Croatia, in Retezat si Apuseni.

Pentru cei care planifica din timp concediul, iata programul complet:

TABERE ȘCOLARI

TABERE PREȘCOLARI

EXCURSII

archita-164x184   slovenia-croatia-164x184   sucevita-164x184
Bisericile fortificatePrejmer, Rupea, Darjiu, Viscri, Archita, Daia, Mesendorf, Crit, Saschiz, Apold, Sighisoara, Carta… sunt sate si biserici fortificate demne de legenda ce asteapta sa le descoperim.   Slovenia si CroatiaTrasee de mountainbike in Slovenia in zona Bled si Bohinj. Pestera Postojna, cea mai celebra pestera din Europa. Pestera Skocjan, mult mai frumoasa, cu peisaje desprinse din cartile lui Jules Verne.   Bucovina, M-ții RodneiZona Bucovinei e o regiune aparte prin zestrea istorica lasata de domnitorii moldoveni in urma cu mai bine de 600 de ani, renumita pentru bisericile monumente UNESCO: Voroneț, Humor, Sucevița, Moldovița și Arbore.
sithonia-164x184   lacul-sf-ana-164x184   bicle-2-Mai
Sithonia, GreciaAflata intre Kassandra si Athos, un loc de vis in care muntele si marea se combina ideal. Este o peninsula muntoasa bine impadurita si inconjurata de o multime de plaje ce se intrec in frumusete.   Lacul Sf. Ana si Tinovul MohoșO excursie catre depresiunea Ciucului, un loc minunat cu numele de Baile Tusnad aflat intre muntii Harghita si Bodoc.   Statiunea 2 MaiAbia asteptam sa ajungem pe plaja sa mirosim aerul sarat. Asa ca ne-am gandit sa va propunem o tura cu bicicleta in zona 2 Mai – Limanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *