Close

Pregatiri pentru tabara “Cu bicicleta la bisericile fortificate din Transilvania (istorie pe doua roti)”

Tabara_Himalaya Adventure_Tabara Biserici FortificateMulte locuri frumoase am colindat dar acesta e mai aproape de povestile din copilaria noastra.  E plin de cetati, castele, fortificatii, denumiri ce rezoneaza cu vremuri de demult ” Palos, Apold, Saschiz, Sighisoara, Rupea,Viscri, Darjiu ”  , de dealurile si padurile care iti amintesc de trasuri, caii si alte moduri de deplasare din trecut,  de obiceiuri si indeletniciri uitate in goana moderna din zilele noastre.Transilvania e o calatorie in timp  in lumea reala a stramosilor nostrii, ce te face sa vezi alt ritm de viata si iti deschide alte perspective asupra propriei evolutii.
Cu alte ocazii am mers in zona  si ne-am gandit sa o propunem ca destinatie de tabara potrivindu-se cu  taberele facute de noi de-a lungul anilor.

Pentru deplasare  aveam nevoie de caii nostrii pe doua roti asa ca ideea de a vedea zona de pe bicicleta s-a conturat repede si  se potriveste cu peisajul de strabatut (multe sate cu cetati si fortificatii ce pot fi vazute folosind doar poteci si drumuri forestiere, diferenta de nivel mica, trasee de bicicleta off road special amenajate in ultima vreme ce ne tin departe de drumurile asfaltate)

Orice tabara presupune exlorarea zonei propuse, asa ca am plecat impreuna cu instructorii,  sa aflam toate secretele si sa descoperim toate locurile de poveste din aceasta parte a Transilvaniei . Detalii despre tabara gasiti aici:https://www.sunadventure.ro/bisericile-fortificate-din-transilvania-pe-bicicleta-istorie-pe-doua-roti/

Poze de la pregatirea taberei va invit sa le vedeti aici:

Invalid Displayed Gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *