Close
excursii Sun Adventure

Excursii Sun Adventure pentru copii, in sezonul 2019

Reincepem sa scriem pe blog despre… excursii Sun Avdenture 2019. Avem nevoie sa comunicam mai mult cu voi, sa va tinem aproape, sa va putem spune ce se intampla cu programele noastre si ce anume este util pentru copilul tau.Programul de excursii Sun Adventure in 2019 debuteaza cu 4 excursii organizate pentru a putea reincepe miscarea in noul sezon.

Excursie cu bicicleta la Cernica

Excursia de la Cernica cu bicicleta ( a fost pe data de 23 martie) Ne gandim sa o repetam . Am explorat doar o parte din padure si este foarte placut sa te dai cu bicicleta  in aceasta zona fiind foarte aprope de Bucuresti. In acest mod eviti sa ajungi doar in parc, iar copilul chiar petrece cateva ore in natura alaturi de oameni pasionati de miscare si outdoor. Poze de la acesta excursie puteti vedea aici.

Excursie cu bicicleta organizata de Sun Adventure

Excursia de la Comana cu bicicleta ( a fost pe data de 6 aprilie) Cu siguranta o vom repeta si pe aceasta. Am explorat partea interesanta a padurii, in apropiere de lac. Vom reveni la toamna. Peisajul e spectaculos si atunci si merita vazut. Copii au capatat deprinderi de baza in mersul cu bicicleta cum ar fi: Sa franeza corect, sa schimbe pinioanele si foile in functie de teren, sa treaca peste obstacole, sau sa faca mici sarituri, sa stea corct pe bicicleta in urcare sau coborare, etc.Poze din aceasta excursie puteti viziona aici.

Excursie cu cortul in Muntii Macin-Sun Adventure

Excursie in Muntii Macin cu cortul sau “Basm Dobrogean” (urmeaza in perioada 17-19 mai 2019) . Este ocazia pentru cei mici cu varste intre 8-12 ani sa mearga prima oara cu cortul in natura. Vor avea o experienta unica de libertate, vor descoperi primul somn in cort cu aer curat, vor admira cerul instelat si vor face primul foc de tabara …lista ar putea continua.
In Muntii Macin avem peste 50% din speciile de plante din Romania intinse pe o suprafata de doar 0,05 % din suprafata tarii noastre. Asa ca universul este concentrat si foarte usor de explorat (diferente de nivel de doar 300 de metri). Ai la dispozitie cel mai vechi munte din Romania si cel mai prietenos si usor de explorat munte. Vom dormi in poienile cu tei, dimineata la plecare in traseu vom trece prin pajisti cu bujori de macin, vom strabate la baza muntelui padurea de fag Dobrogeana considerata habitat unic pe planeta si ne vom croii drum catre Creasta Pricopnului sau catre Varful Tutuianu, etc.

Excursie cu bicicleta in Rezervatia Naturala Padurea Hagieni.  (urmeaza in perioada 17-19 mai 2019) Excursia aceasta este una dintre cele mai dragi noua si a inceput in urma cu 5 ani in momentul cand am vrut sa impartasesc cu cei mici acest loc minunat descoperit de mine in anul 2005. In 2005 am ajuns in acest sat cu ocazia unor masuratori GPS si am ramas profund impresionat de minunatia satului Hagieni , a padurii , a canionului, a florei si a faunei. A fost ca o descoperire in cascada. O zona magica, ce nu o banuiam a fi atat de aproape de malul marii si atat de bine pastrata si ferita de ochii turistilor de pe litoralul nostru. Usor locul a devenit cunoscut pentru iubitorii concursului Fara Asfalt si in anii ce au urmat copiilor nostri participanti la excursia cu bicicleta din Rezervatia Padurea Hagieni. Nu o sa intru aici foarte mult in detalii dar promit sa revin cu descrierea acestui loc minunat dupa excursia din acest an.

Excursie bicicleta Rezervatia Naturala Padurea Hagieni

Excursiile Sun Adventure reprezinta un punct de plecare atunci cand vrei sa trimiti copilul in tabara . Este practic pregatirea psihologica si fizica inainte de tabara. Te obisnuiesti sa participi la activitatile outdoor intr-un grup numeros, primesti primele informatii tehnice despre utilizarea echipamentului, capeti indemanare si iti imbunatatesti tehnica in sportul practicat, te imprietenesti cu instructorii, capeti notiuni de baza despre outdoor, prinzi incredere in a participa singur la o astfel de tabara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *