Close

Cum a fost in excursia de la 2Mai ?

Am inceput sezonul de excursii si tabere  cu aceasta tura de bicicleta in imprejurimile localitatii 2 Mai, asa incat sa descoperim  Rezervatia Padurea Hagieni si zona lacului Limanu.

In seara de vineri prima oprire a fost pe plaja de la 2 Mai . Copiii erau nerabdatori sa revada marea si sa se joace pe  plaja, asa ca ne-am bucurat si noi  alaturi de ei si am scormonit nisipul in cautare de scoici si pietre interesante(forma de inima cum spune Anastasia, sau plate, ce fac multe salturi pe apa asa cum imi explica Victor.)

Sambata am strabatut Rezervatia Padurea Hagieni reusind sa strabatem cea mai mare parte din ea. Traseul a fost in jur de 18 km, dar deosebit de frumos si spre mirarea noastra nu credeam sa vedem intr-o excursie la mare atata padure si vietuitoare (broaste testoase, soparle, lebede cu pui, serpi, berze , egrete, popandai si chiar o vulpe.  Dupa-amiaza ne-am oprit pe plaja din Vama Veche unde am intrat putin in apa si plaja a fost terenul de joaca.

Duminica am inceput ziua cu un traseu de indemanare in apropierea lacului Limanu iar dupa acea ne-am propus sa facem inconjurul lacului si sa strabatem canionul Hagieni. Grupele au fost impartite in doua, iar cei mari au avut un traseu de 24 de km si cei mici unul de aproximativ 11 km. Dupa amaiza am salutat marea si am promis sa ne intoarcem cat mai curand.
Important nu a fost numarul km strabatuti  in excursia cu biciclete, ci mai ales cea ce am vazut si cum ne-am simtit.

Va invit sa vedeti cateva poze din excursie in aceasta arhiva:

Ne vedem in urmatoarea excursie,
Cu drag echipa SunAdventure

Invalid Displayed Gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *