Close

antrenament mountainbike FELT PRO HIMLAYA Cycling Club

De cum zapada a dat semne de disparitie, am scos bicicletele de la naftalina si am dat drumul la antrenamente. Asadar, FELT PRO HIMALAYA Cycling Club a avut sambata, 26 martie 2011, prima tura de mountainbike din sezonul 2011. Intentia este ca fiecare sambata sa fie destinata unor astfel de antrenamente si fiecare din voi sa fie binevenit  alaturi de echipa noastra. Daca te intrebi daca o sa faci fata , daca o sa rezisti sau dimpotriva – daca instructorii nostri iti vor putea face fata, noi spunem  ca ar trebui sa arunci un ochi pe pozele de sambata si ar trebui sa faci macar o incercare 🙂

Ne-am intalnit sambata, 26 martie, in fata la MOS ION ROATA, la o cafea bineinteles. Unii inca mai dormeau, cu ochii deschisi, altii erau treji de cateva ceasuri. Ne-am incarcat in 3 masini si am pornit spre Sacele cu o pauza la Busteni de unde am racolat 3 soferi de elita care sa ne asigure confortul de a gasi masinile la finalul turei la Valea Doftanei.

Participantii, avand varste cuprinse intre 6 si X ani  :d, au facut fata cu succes  traseului Sacele-Predelus- Valea Doftanei , trecand prin probe de noroi si zapada. Felicitari “piticului” din grup (6 ani) care cu ceva ajutor a cucerit pasul Predelus, precum si celorlalti care au dat dovada de buna dispozitieJ. Cativa din noi, mai antrenati si ambitiosi, au continuat traseul pe biciclete pana in Campina, de unde au fost “culesi” . De remarcat ca l-am avut cu noi si pe Soimaru, care  a avut traseu separat de cursiera si a “dovedit” nu mai putin de 160km (Predeal- Sacele- Bratocea- Ploiesti) .  Pentru Ovidiu, din echipa de asistenta a clubului, traseul a fost cel putin dublu avand in vedere ca a sustinut excursia si participantii cat  de mult a putut.

Speram ca echipa de sambata sa se tot revada la turele din acest sezon  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *